Κυριακή 4/10/2021 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνέλευση Πρωτοβουλίας για τη Διάσωση της περιοχής του Κάστρου

 Πρωτοβουλία για την διάσωση της περιοχής του κάστρου.

6 ώρ. 
Σήμερα Κυριακή 4/10/2021 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη μας συνέλευση.
Εγινε ενημέρωση για τα βήματα που έχουν γίνει από την Πρωτοβουλία μέσα από τη νομική οδό διεκδικησης των αιτημάτων μας καθώς έχει οριστεί ημερομηνία στις 12/1/2022 που θα εκδικαστεί η αίτηση ακύρωσης της δημοπρασίας όσον αφορά το τουριστικό περίπτερο.
Υπήρξε απολογισμός σε σχέση με το τι έχει γίνει από την τελευταία συνέλευση και πώς προχωράνε τα θέματα που έχουν αναλάβει τα μέλη της συλλογικότητάς μας.
Έγινε μία πολύ επικοδομητική συζήτηση για τον τρόπο λειτουργίας της πρωτοβουλίας επαναπροσδιορίζοντας για μια ακόμα φορά ότι τον πρώτο λογο τον έχει η συνέλευση των μελών μας πού είναι ζωντανό κυτταρο της συλλογικότητας μας και μεσα σε αυτην ερχονται προτάσεις ,συζητιούνται, τις αποδεχόμαστε ή τις απορριπτουμε και βαδίζουμε σύμφωνα με αυτές.
Τέλος στο πλαίσιο δράσεων για να δώσουμε ζωή στην παραλία του Κάστρου αποφασίσαμε ομόφωνα για το αμέσως επόμενο διαστημα τα εξής :
1. Επιδιόρθωση εφόσον χρειάζεται και βάψιμο της ξυλινης καμπίνας που διαθέτει η παραλία οπως επίσης και καθαρισμός και επιδιόρθωση 2 καμπινών που διαθέτει το τουριστικό περίπτερο για να μπορουν να εξυπηρετούνται οι λουόμενοι.
2. Παρέμβαση το Σάββατο το πρωί στην παραλία με προκηρύξεις και καθαρισμό του περιπτέρου.
3. Πραγματοποίηση beach party στην παραλία υποδεχόμενοι το φεγγαρι του Ιούλη με μουσική και χορό.
4. Ανανέωση του ραντεβού μας με την κοινωνία της Λευκάδας και τους επισκέπτες της στη ξύλινη γέφυρα στην δυτική παραλία της πόλης με ενημερωτικό υλικο και μάζεμα υπογραφών την Τετάρτη 7/7 στις 9μμ.Θα προηγηθεί αφισοκόλληση στις 8μμ στο πεζόδρομο της Λευκάδας.
5. Κατάθεση ψηφίσματος στο Δημοτικό Συμβούλιο καλώντας τη Δημοτική αρχή και τις δημοτικές παρατάξεις να πάρουν θέση παλεύοντας ο αγώνας μας να ακυρώσει τα σχέδιά τους.
Σας καλούμε να πλαισιώσετε την προσπάθεια και τον αγώνα μας συμμετέχοντας στις δράσεις μας και παλεύοντας να μείνει ελεύθερη ολη η περιοχή του κάστρου παρακαταθήκη στις ερχόμενες γενιές.
Πρωτοβουλία για τη Διάσωση της περιοχής του Κάστρου



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανοιχτή επιστολή στον Υπουργό Εργασίας για τα προνοιακά επιδόματα

ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΡΟΜΥΛΟΥ ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ