7 πράγματα που επηρεάζουν τη συχνότητα δόνησης σας από την άποψη της κβαντικής φυσικής.


 

7 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΔΟΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ.

 

Η δόνηση στην κβαντική φυσική σημαίνει ότι τα πάντα είναι ενέργεια. Είμαστε όντα που δονούνται σε συγκεκριμένες συχνότητες. Κάθε δόνηση ισοδυναμεί με ένα συναίσθημα και στον «δονητικό» κόσμο, υπάρχουν μόνο δύο είδη δονήσεων, θετικές και αρνητικές. Οποιοδήποτε συναίσθημα σας κάνει να εκπέμπετε μια δόνηση που μπορεί να είναι θετική ή αρνητική.

1. - * ΣΚΕΨΕΙΣ *

Κάθε σκέψη εκπέμπει μια συχνότητα έξω στο σύμπαν και αυτή η συχνότητα επιστρέφει στην αρχή, οπότε στην περίπτωση, εάν έχετε αρνητικές σκέψεις, αποθάρρυνσης, θλίψης, θυμού, φόβου, όλα αυτά επιστρέφουν σε εσάς. Γι' αυτό είναι τόσο σημαντικό να φροντίζετε για την ποιότητα των σκέψεών σας και να μάθετε να καλλιεργείτε πιο θετικές σκέψεις.

2. - * oi ανθρωποι που σασ περιβαλλουν *

Οι άνθρωποι γύρω σας επηρεάζουν άμεσα τη συχνότητα δόνησης σας. Εάν περιβάλλετε τον εαυτό σας με χαρούμενους, θετικούς και αποφασιστικούς ανθρώπους, θα μπείτε και εσείς σε αυτή τη δόνηση. Τώρα, αν περιτριγυρίζετε τον εαυτό σας με παραπονεμένους, συκοφάντες και απαισιόδοξους ανθρώπους, να είστε προσεκτικοί! Πράγματι, μπορούν να μειώσουν τη συχνότητά σας και, ως εκ τούτου, να σας εμποδίσουν να εκμεταλλευτείτε τον νόμο της έλξης υπέρ σας.

3. - * ΜΟΥΣΙΚΗ *

Η μουσική είναι πολύ δυνατή. Εάν ακούτε μόνο μουσική που μιλάει για θάνατο, προδοσία, λύπη, εγκατάλειψη, όλα αυτά θα παρεμβαίνουν σε αυτό που δονείτε. Δώστε προσοχή στους στίχους της μουσικής που ακούτε, μπορεί να μειώσει τη συχνότητα δόνησης σας. Και να θυμάστε: προσελκύετε ακριβώς αυτό που δονείτε στη ζωή σας.

4. - *ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑτε*

Όταν βλέπεις προγράμματα που ασχολούνται με κακοτυχίες, θανάτους, προδοσίες κ.λπ. Ο εγκέφαλός σας το δέχεται αυτό ως πραγματικότητα και απελευθερώνει μια ολόκληρη χημεία στο σώμα σας, η οποία επηρεάζει τη συχνότητα δόνησης σας. Κοιτάξτε πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε καλά και σας βοηθούν να δονείτε σε υψηλότερη συχνότητα.

5. - * Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ *

Είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά, εάν περνάτε πολύ χρόνο σε ένα ανοργάνωτο και βρώμικο περιβάλλον, θα επηρεάσει επίσης τη συχνότητα δόνησης σας. Βελτιώστε το περιβάλλον σας, οργανώστε και καθαρίστε το περιβάλλον σας. Δείξτε στο σύμπαν ότι είστε ικανοί να λάβετε πολύ περισσότερα. Φρόντισε αυτό που ήδη έχεις!

6. - * Ο ΛΟΓΟΣ *

Εάν προσποιείστε ή μιλάτε άσχημα για πράγματα και ανθρώπους, αυτό επηρεάζει τη συχνότητα δόνησης σας. Για να διατηρήσετε τη συχνότητά σας υψηλή, είναι απαραίτητο να εξαλείψετε τη συνήθεια να παραπονιέστε και να μιλάτε άσχημα για τους άλλους. Αποφύγετε λοιπόν το δράμα και τη θυματοποίηση. Πάρτε την ευθύνη για τις επιλογές στη ζωή σας!

7. - * ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ *

Η ευγνωμοσύνη επηρεάζει θετικά τη συχνότητα δόνησης σας. Είναι μια συνήθεια που πρέπει να ενσωματώσετε στη ζωή σας τώρα. Ξεκινήστε να ευχαριστείτε για όλα, για τα καλά πράγματα και όσα θεωρείτε κακά, ευχαριστήστε για όλες τις εμπειρίες που είχατε. Η ευγνωμοσύνη ανοίγει την πόρτα για να συμβούν θετικά πράγματα στη ζωή σας.

Jérémy O'sound of the soul

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανοιχτή επιστολή στον Υπουργό Εργασίας για τα προνοιακά επιδόματα

ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΡΟΜΥΛΟΥ ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ