"Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ" -

Οι Οικολόγοι Πράσινοι παρουσιάζουν τις επιλογές τους για δήμους σε όλη τη χώρα
Κατάλογο συνδυασμών που στηρίζουν σε δήμους όλης της Ελλάδας, δίνουν στη δημοσιότητα οι Οικολόγοι Πράσινοι. Ο αρχικός αυτός κατάλογος περιλαμβάνει συνεργασίες και ανεξάρτητους συνδυασμούς σε δεκάδες μεγάλους και μεσαίους δήμους από όλες σχεδόν τις περιφέρειες.Ολοκληρώνεται έτσι ο πρώτος κύκλος των ανακοινώσεων, καθώς την περασμένη Τρίτη είχαν παρουσιαστεί οι επιλογές για τις περιφέρειες, τους τρεις μεγάλους δήμους, καθώς και για τους περιφερειακούς δήμους της Αττικής. Επιπλέον ανακοινώσεις θα υπάρξουν σύντομα, καθώς σε αρκετές ακόμη περιπτώσεις βρίσκονται σε εξέλιξη τοπικές διεργασίες.
Σε κοινή δήλωσή τους, οι εκπρόσωποι Τύπου των Οικολόγων Πράσινων Ελεάννα Ιωαννίδου και Γιάννης Παρασκευόπουλος δήλωσαν:«Οι Οικολόγοι Πράσινοι επιδιώξαμε από την αρχή συνεργασίες με χαρακτήρα τοπικό και προγραμματικό. Μας ενδιαφέρει να προωθήσουμε βιώσιμες τοπικές απαντήσεις στην κρίση, απαντήσεις που δε θα εκφράσουν μόνο την οργή των πολιτών και τις «κόκκινες γραμμές» που χαράζουμε, αλλά και το αίτημα για μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν άμεσα τη ζωή μας, αναβαθμίζοντας τα συλλογικά αγαθά. Καλούμε τους πολίτες να δείξουν, και με την ψήφο τους στις 7 Νοεμβρίου, ότι η αυτοδιοίκηση δε μπορεί να αποτελεί δεύτερη προτεραιότητα».
Οι επιλογές που έχουν ήδη ανακοινώσει οι Οικολόγοι Πράσινοι για τις περιφέρειες και την Αττική, είναι αναρτημένες στο 
 http://www.ecogreens-gr.org/cms/index.php?option=com_content&view=article&id=1395:2010-10-05-16-39-54&catid=98:-10&Itemid=93

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανοιχτή επιστολή στον Υπουργό Εργασίας για τα προνοιακά επιδόματα

ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΡΟΜΥΛΟΥ ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ