Υποστήριξη υποψήφιου Δήμαρχου Κων/νου Δρακονταειδή. Συμμετοχή στα ψηφοδέλτια του συνδυασμού: « Όλοι για την ΛΕΥΚΑΔΑ»

             Η Πολιτική Kίνηση των Οικολόγων Πράσινων Λευκάδας εκτιμά ότι σε εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες και με εμφανείς σκοπιμότητες και ελλείψεις επιχειρείται η νέα διοικητική μεταρρύθμιση, που παρά τα ευχολόγια και τις υποσχέσεις και χωρίς να εξασφαλίζει τους απαραίτητους πόρους ελάχιστα θα προσφέρει στην ανάγκη ενός ισχυρού και αποτελεσματικού Δήμου που χρειαζόμαστε.
Με λύπη διαπιστώνουμε ότι παρά τις γλυκόλογες διακηρύξεις για τον ανεξάρτητο και υπερκομματικό χαρακτήρα του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τα κομματικά επιτελεία με τις ίδιες μικροκομματικές μεθοδεύσεις. φαγωμάρες και τις γνωστές υποσχεσιολογίες διαπραγματεύονται το χρίσμα και οι ενεργοί πολίτες περιθωριοποιούνται περισσότερο. Έτσι παρεμποδίστηκες κάθε ουσιαστικός διάλογος όλων των δυνάμεων της τοπικής κοινωνίας στην Λευκάδα για τα πραγματικά αίτια της πολιτικής,  οικονομικής, κοινωνικής και  περιβαλλοντικής κρίσης που εξελίσσετε, για τις επείγουσες ανάγκες και λύσεις που σαν ένα σώμα όλοι μαζί πρέπει να διεκδικήσουμε.
Το μεγάλο στοίχημα ο μοναδικός δρόμος της επιτυχίας είναι ο ανυποχώρητος αγώνας για την ουσιαστική αύξηση των εσόδων από τον κρατικό προϋπολογισμό και όλα τα προγράμματα των χρηματοδοτήσεων, η διαφάνεια και ο έλεγχος για την μείωση της σπατάλης και κακοδιαχείρισης, η ενίσχυσης της «υγιούς» και με όραμα επιχειρηματικότητας, η προστασία και διάσωση του φυσικού περιβάλλοντος και του πολιτισμού της Λευκάδας και η ουσιαστική ανάπτυξη υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων των πολιτών.
Η υιοθέτηση οικολογικών αξιών στην μέχρι σήμερα απαράδεκτη σπάταλη και καταστροφική για το περιβάλλον διαχείριση των απορριμμάτων, ο περιορισμός της σπατάλης και η ανάπτυξη των εναλλακτικών πηγών ενέργειας, η δημιουργία δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης και καταπολέμησης της ανισότητας τόσο ανάμεσα σε πολίτες όσο ανάμεσα σε δημοτικά διαμερίσματα, η συνεχής ερημοποίηση των χωριών μας η αντιμετώπιση της ανεργίας, η υπεύθυνη ποιοτικά τουριστικά ανάπτυξη, η διάσωση της θάλασσας, της καλλιεργήσιμης γης, του τοπίου, του φυσικού περιβάλλοντος και της άγριας ζωής, είναι οι στόχοι που πρέπει να βρίσκονται σε άμεση προτεραιότητα στο έργο μας.
Οι Οικολόγοι Πράσινοι έχουμε δεσμευτεί να υποστηρίξουμε και να συμμετέχουμε με όλες μας τις δυνάμεις στο έργο μιας πλατιάς υπερκομματικής και πολυπρόσωπης συνεργασίας ενεργών πολιτών για τον κοινής αποδοχής Δήμαρχο που θα σηκώσει το βάρος στην πιο δύσκολη εποχή που έζησε ποτέ ο τόπος μας. Έτσι εκτιμώντας το έργο και τις προτάσεις που κατά την διάρκεια της προηγούμενης τετραετίας ανέπτυξε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κωνσταντίνος  Δρακονταειδής  και όλοι οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της Ανεξάρτητης Υπερκομματικής Δημοτικής Κίνησης  « Όλοι για την Λευκάδα»  και τις προτάσεις που σήμερα συν διαμορφώνουμε με πολλούς ενεργούς πολίτες και πρωτοβουλίες πολιτών από όλους τους πολιτικούς χώρους αποφασίζουμε :

                          Υποστηρίζουμε, συμμετέχουμε  και καλούμε 
τους πολίτες όλης της Λευκάδας να υποστηρίξουν και να ψηφίσουν την Δημοτική Κίνηση «Όλοι για την ΛΕΥΚΑΔΑ» και τον υποψήφιο δήμαρχο Κωνσταντίνο Δρακονταειδή.
                           Οι υποψήφιοι των Οικολόγων Πράσινων στον συνδυασμό,
                  Μιχάλης ΜαραγκάκηςΚυριάκος Σπανίδης -  Μαρία Σούμπαση
δεσμευόμαστε να πράξουμε το καλύτερο για να γίνουν πράξη στο νέο Δήμο η ελπίδα και οι προτάσεις μας για ποιοτική αναβάθμιση της ζωής μας και  η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ   ΚΙΝΗΣΗ   «ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ   ΠΡΑΣΙΝΩΝ»    ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανοιχτή επιστολή στον Υπουργό Εργασίας για τα προνοιακά επιδόματα

ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΡΟΜΥΛΟΥ ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ