Eνόψει ΔΕΘ, η συνεδρίαση του Πανελλαδικού Συμβουλίου των Οικολόγων

 Το πρόγραμμα των παρεμβάσεών τους για το διήμερο.
Σάββατο, 10 Σεπτέμβριος 2011 και Κυριακή, 11 Σεπτέμβριος 2011
Στη Θεσσαλονίκη θα συνεδριάσει το Πανελλαδικό Συμβούλιο των Οικολόγων Πράσινων το διήμερο 10 και 11 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο Εγνατία, στο πλαίσιο συμμετοχής τους στις δράσεις που οργανώνονται με αφορμή την παρουσία και τις εξαγγελίες της κυβέρνησης στη Δ.Ε.Θ., με κύρια θέματα την πολιτική συγκυρία, τις προτάσεις τους για  εμβάθυνση της δημοκρατίας και την προετοιμασία του συνεδρίου τους, τον επόμενο μήνα.
Τα μέλη του Πανελλαδικού Συμβουλίου θα συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΕΥΑΘ, στο συλλαλητήριο του Σαββάτου, δηλώνοντας την αντίθεσή τους στην ιδιωτικοποίηση της εταιρείας ύδρευσης της Θεσσαλονίκης με κεντρικό σύνθημα «Νερό - Συλλογικό Αγαθό - Να μην το στερήσουμε από τα παιδιά μας». Η συνάντηση των μελών για την πορεία θα γίνει το Σάββατο 10/09 στις 18:00 στην είσοδο των γραφείων των Οικολόγων Πράσινων, Πλάτωνος 1 & Εγνατία.
Προηγουμένως,  τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων θα έχουν συνάντηση με τον πρόεδρο των εργαζομένων στην ΕΥΑΘ, Κωνσταντίνο Μαριόγλου, το Σάββατο 10/09, στις 10:00, στο ξενοδοχείο Εγνατία, με θέμα τις προτάσεις για την διατήρηση του νερού ως συλλογικού αγαθού και όχι ως εμπορικού προϊόντος μονοπωλιακής ιδιωτικής εκμετάλλευσης. Επίσης, θα συναντηθούν με μέλη της αντιπροσωπείας του συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων του ΟΛΘ, με θέμα την ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.
Την Κυριακή 11/09, στις 10:00, στην Πρυτανεία του ΑΠΘ θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του ευρωβουλευτή και αντιπροσωπείας της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων με τον Πρύτανη, Ιωάννη Μυλόπουλο, με θέμα τα ζητήματα που εγείρει ο νέος νόμος για τα Πανεπιστήμια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανοιχτή επιστολή στον Υπουργό Εργασίας για τα προνοιακά επιδόματα

ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΡΟΜΥΛΟΥ ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ