Έφυγε από την ζωή ο συντοποίτης μας Κυριάκος Κονιδάρης


Home » Επικαιρότητα » O Κυριάκος Κονιδάρης

O Κυριάκος Κονιδάρης


O Κυριάκος Κονιδάρης γεννήθηκε στο Νυδρί Λευκάδας. Ολοκλήρωσε την δευτεροβάθμια εκπαίδευση στον Πειραιά, όπου και υπήρξε πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Μαθητών. Σπούδασε στην Σ.Ε.Υ.Π. Αθηνών και συμμετείχε στο στο Δ.Σ. των σπουδαστών της σχολής. Εργάστηκε ως οικοδόμος και τυπογράφος παράλληλα με τις σπουδές του.

Με ειδικότητα κρυοβιολογίας του εργαστηρίου Κυτταρολογίας/Παθολογοανατομίας και Μεταμόσχευσης Μυελού & Κρυοβιολογίας του αντικαρκινικού νοσοκομείου «Άγιος Σάββας»,εργάσθηκε και  στο εργαστήριο αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας. Πρόσφατα είχε συνταξιοδοτηθεί. 

Άσκησε πλούσια συνδικαλιστική, κοινωνική και αυτοδιοικητική δράση. Διακρίθηκε ως εκπρόσωπος των εργαζομένων στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», ως εκλεγμένο μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου Νοσοκομείου Λευκάδας και Περιφερειακού Συμβουλίου Υγείας  Ιονίων Νήσων, του ΟΚΑΝΑ Λευκάδας και του Συμβουλίου Εθνικού Δικτύου Νοσοκομείων Προαγωγής Υγείας

Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ελλομένου από το 1998 έως το 2010, στο οποίο διετέλεσε και Πρόεδρος. ;Ήταν δημοτικός σύμβουλος Δήμου Λευκάδας, με την δημοτική κίνηση «Όλοι για τη Λευκάδα»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανοιχτή επιστολή στον Υπουργό Εργασίας για τα προνοιακά επιδόματα

ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΡΟΜΥΛΟΥ ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ