Ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας Αγροτών για εθελοντές στην ψηφοφορία για την πώληση του οινοποιείου ΤΑΟΛ


Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η συνεδρίαση του Δ.Σ.του ΤΑΟΛ. Παρα τις διαβεβαιώσεις στην ανοιχτή συνέλευση του Σύβρου, η πλειοψηφία του Δ.Σ. αποφάσισε  ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ!!                Η "συνελεύση "  για την πωληση του παλιού οινοποιείου στο Κάστρο, θα γίνει  με  τηλεδιάσκεψη 30/5. Τελεία και παύλα.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΟΥΜΕ!!Και επειδή δεν μας βγαίνουν τα..κουκιά και η απόφαση δια ζώσης συνέλευση θα είναι ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΎΛΗΜΑ,  βάζουν τους γέροντες στα λάπτοπ. ΓΕΛΙΩΝΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΣΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ,ΟΣΑ ΔΈΝΔΡΑ ΚΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ! Ούτε μια ανακοίνωση καταδίκης της βίας και νοθείας που ασκείται μπροστά στην Γ..Σ. προκειμένου να διαμορφωθούν οι συσχετισμοί??  απλά... ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!

Αυτες τις μέρες γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια να βρεθούν  δανεικά λάπτοπ, κινητά με κάμερα, υπολογιστές καθώς και εθελοντές ώστε να βοηθήσουν την Κυριακή στο να μπορέσουν να μπουν στην τηλεδιάσκεψη,όσοι αγρότες θέλουν που δεν εχουν τον εξοπλισμό. Αυτο έγινε και τις δύο προηγούμενες φορές και σ αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και η επιτυχία των αγροτών. .Οποιος μπορεί να βοηθήσει με κάθε τρόπο να το δηλώσει στην πρωτοβ.αγροτων.Τηλ:6936340340 Βλάχος Ηλίας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανοιχτή επιστολή στον Υπουργό Εργασίας για τα προνοιακά επιδόματα

ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΡΟΜΥΛΟΥ ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ