4ήμερο RETREAT Ολιστικής Αποτοξίνωσης | Oλιστικό Ταξίδι προς την Υγιεία Πέμπτη 27 έως Κυριακή 30 Οκτωβρίου Λευκάδα

 Πέμπτη 27 έως Κυριακή 30 Οκτωβρίου Λευκάδα   



“Έχεις την ΕΠΙΛΟΓΗ να ζείς μια ζωή που ίσως δεν έχεις ποτέ φανταστεί, αρκεί να είσαι έτοιμη/έτοιμος να κάνεις οτιδήποτε χρειάζεται, με πλήρη Πίστη και Θέληση”  


Πηγή: 4ήμερο RETREAT Ολιστικής Αποτοξίνωσης | Oλιστικό Ταξίδι προς την Υγιεία

Χαιρετίζω Συνοδοιπόρε, Με Χαρά και Χάρη διοργανώνουμε αυτό το 4ήμερο Ολιστικής Αποτοξίνωσης στις 27 με 30 Οκτωβρίου. Σε αυτό το ενεργειακό μαγευτικό μέρος με το απέραντο γαλάζιο, στο νησί τών ποιητών και τών ψηλών βουνών σε μία νεόκτιστη βίλα φίλης στο Νεοχώρι Λευκάδας με στόχο την αποτοξίνωση και τα μυστικά της και την ανάληψη ολοκληρωτικά της ευθύνης της Υγιείας σε όλα τα επίπεδα στα χέρια σου!

Σε ποιούς απευθύνεται: Είναι για σένα που ζητάς και χρειάζεσαι άμεσα μια λύση, καθοδήγηση, στήριγμα θεωρία και πράξη σε μία άλλη διατροφή πιο συμβατή με την φυσιολογία σου Για σένα που κάνεις Αυτογνωσία + μέσω της Διατροφής και της Αποτοξίνωσης επιδιώκεις ένα ελαφρύτερο σώμα, πιο οξυμένες ικανότητες σε διάφορα επίπεδα και κατάκτηση Αρετών ώστε να εμβαθύνεις περισσότερο στον Εαυτό και την Πνευματικότητα. Είναι για όλους όσους θέλουμε να συνδεθούμε μεταξύ μας κάτω από ένα ασφαλές, όμορφο και θεραπευτικό πλαίσιο υποστήριξης και αλληλεγγύη Όντας ενεργός στο Ολιστικό Ταξίδι προς την Υγιεία μέσα από πολλές εκπαιδεύσεις πρακτικές και εμπειρίες επί του θέματος δημιούργησα αυτό το τριήμερο με στόχο τα παραπάνω. Είναι για όλους, δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία πάνω σε κάτι συγκεκριμένα. Αρκεί η θέληση και η δέσμευση για να γίνει η αλλαγή!

Tί περιλαμβάνει: 

Καθημερινές πρακτικές αναπνοής για ενίσχυση της αποτοξίνωσης και του ανοσοποιητικού συστήματος, τις οποίες θα πάρεις μαζί σου εφ’όρου ζωής. 
Πρακτικές Yoga
– QiGong, προσευχής-δηλώσεων και διαλογισμού, μπάνιο σε ποτάμι-καταρράκτη 
– θάλασσα και φυσικά στο Χαμάμ του χωριού με ιδιαίτερη θεραπεία αποτοξίνωσης και αναδόμησης μόνον για την ομάδα μας.

 Zωντανή συνομιλία μέσω zoom με τον Ανδρέα Μικίδη – Ειδικό Αποτοξίνωσης φίλο, συνοδοιπόρο και ιδρυτή της μεγαλύτερης ομάδας Ωμοφαγίας/Ζωντανής Διατροφής στην Ελλάδα όπου θα απαντήσουμε σε πολλά ερωτήματα σχετικά με τα θέματα που μας αφορούν.
 Και φυσικά με την ιδιαίτερη παρουσία του Αθανασίου Κλεώπα ο οποίος θα βρίσκεται μαζί μας κατά των διάρκεια αυτών των ημερών. 

Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται η εκμάθηση του αρχαιότερου ελληνικού τραγουδιού. Επίσης θα έχουμε μουσική βραδιά με αρχαία Ελληνική Λύρα. Στόχος είναι να πετύχουμε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα μεγάλα αποτελέσματα και βαθιές εντυπώσεις σε όλα τα επίπεδα. Επιστροφή στην απλότητα. Τα γεύματα μας ωμοφαγικά-φυσικά-απλά, σαλάτα-φρούτα-χυμούς και σφηνάκια αποτοξινωτικών χυμών επί το πλείστον. Υπάρχει η δυνατότητα για χυμό αντί για φρούτα ή σαλάτα.

Πρόγραμμα σεμιναρίου: 

Πέμπτη 27/10 Άνοιγμα Κύκλου / Γνωριμία / Εισαγωγή στην Ζωντανή διατροφή-Ωμοφαγία – Αναπνοή – Συνειδητότητα του Ποιος/α Είμαι και την Επίγνωση Σύνδεση (Θα δωθεί μία άσκηση Επίγνωσης για το τριήμερο) Πρακτική Qi Gong Γεύμα Θεωρία και Πρακτική Αναπνοή-Διαλογισμός Vipassana Σιωπή Κατάκλιση Παρασκευή 

28/10 Ξύπνημα Ήλιοθέαση / Ηλιοθεραπεία (με την κανονική έννοια) Αφέψημα βοτάνων Πρακτική Yoga Γεύμα – χαλάρωση Ποτάμι πορεία, αναπνοές με Λύρα και διαλογισμός Vipassana Επιστροφή Γεύμα Ξεκούραση Ζωντανή ομιλία με τον Ανδρέα Μικίδη {ερωτήσεις απαντήσεις} Χαλάρωση Γεύμα Αυτόμασάζ – ρεφλεξολογία και ομαδικό Σιωπή Κατάκλιση Σάββατο 

29/10 Ξύπνημα Ηλιοθέαση / Ηλιοθεραπεία Αφέψημα βοτάνων Πρακτική QiGong Γεύμα Χαλάρωση Θάλασσα – ή Πεζοπορία και πρακτική “Πνευματικών” αναπνοών Επιστροφή Γεύμα Ελεύθερος χρόνος Θεραπεία Χαμάμ Επιστροφή Γεύμα Μουσική βραδιά με τον Αθανάσιο Κλεώπα και την υποστήριξη της ομάδας + την παρουσίαση ύμνων σε συνεργασία με τον Απολλώνιο Διαλογισμός Μοίρασμα Κατάκλιση (σιωπή και ξηρασία) Κυριακή 

30/10 Ξύπνημα Ήλιοθέαση/Ηλιοθεραπεία. Πρακτική Yoga Γεύμα χυμός Πεζοπορία και μάθημα φωνητικής και τραγούδι με τον Αθανάσιο (σταμάτημα σιωπής) Επιστροφή γεύμα Κλείσιμο κύκλου – Μοίρασμα Με καθημερινή πειθαρχία στα ωράρια του προγράμματος αλλά χωρίς υπερβολική πίεση, είναι η ώρα να εμβαθύνουμε στον Εαυτό μας περισσότερο και να κατανοήσουμε τις διάφορες λειτουργίες του σώματός, της φυσιολογίας μας και να ανανεωθούμε στο μέγιστο με νέες όμορφες συνδέσεις ανθρώπων. 

Σε περίπτωση που έχει κρύο ή βροχή, οι πρακτικές γίνονται στον εσωτερικό χώρο και το πρόγραμμα εμπλουτίζεται με μελέτη κειμένου, διδακτικά ντοκιμαντέρ ή κάποια ταινία όπου και θα γίνει ανάλυση πάνω στο θέμα! Στον χώρο υπάρχει θεραπεύτρια και η δυνατότητα για κάποια επιπλέον ειδική Ενεργειακή Θεραπευτική μάλαξη πάνω σε μπλοκαρίσματα που τυχόν εμφανισθούν ή υπάρχουν ήδη. Τι να έχετε μαζί σας; Προσωπικά αντικείμενα και είδη υγιεινής, κάποια ζεστά ρούχα, αδιάβροχο, μια κουβερτούλα και στρωματάκι γιόγκα. 

Η διαμονή θα γίνει στην βίλα (έως 12 άτομα, είναι ήδη 9) και οι υπόλοιποι σε χώρους κοντά στο retreat!

Υπάρχει η δυνατότητα για car pooling. Από Αθήνα ήδη υπάρχει αυτοκίνητο για Λευκάδα και κατόπιν επικοινωνίας ερχόμαστε “μαζί” στον χώρο. Είναι τιμή μου/μας να είσαι μαζί μας.

 Γιατί μαζί μπορούμε. Ισχύς Εν Τη Ενώσει Με Ευγνωμοσύνη, Χαρά και Χάρη Εισηγητής: Ολιστικό Ταξίδι Προς Την Υγιεία Ολιστικός Ενεργειακός Θεραπευτής-Εκπαιδευτής, Εμπνευστής-Καθοδηγητής, Συν-Οδοιπόρος  

 Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής: Πέμπτη 27 Οκτωβρίου έως Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

 Κόστος συμμετοχής για το σεμινάριο: 205€ έως 28/9,  έπειτα 235€. Περιορισμένος αριθμός θέσεων. 
Απαραίτητη προκαταβολή 55€ για την κράτηση θέσης! Χώρος Διεξαγωγής: Νεοχώρι Λευκάδας 

Πληροφορίες: Ολιστικό Ταξίδι Προς Την Υγιεία | giorgosenallaktikes@yahoo.com | 6986563802 Facebook: 4ήμερο RETREAT Ολιστικής Αποτοξίνωσης  

Πηγή: 4ήμερο RETREAT Ολιστικής Αποτοξίνωσης | Oλιστικό Ταξίδι προς την Υγιεία


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανοιχτή επιστολή στον Υπουργό Εργασίας για τα προνοιακά επιδόματα

ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΡΟΜΥΛΟΥ ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ